top of page

Fri, 09 Dec

|

Maksuton webinaari

MAKSUTON WEBINAARI: Rahanpesun estäminen ajankohtaiset aiheet

Maksuttomassa webinaarissa käymme tarkemmin tulevia lakimuutoksia ja niiden vaikutuksia pieniin ja keskisuuriin ilmoitusvelvollisina toimiviin yrityksiin.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
MAKSUTON WEBINAARI: Rahanpesun estäminen ajankohtaiset aiheet
MAKSUTON WEBINAARI: Rahanpesun estäminen ajankohtaiset aiheet

Time & Location

09 Dec 2022, 08:45 – 09:15 EET

Maksuton webinaari

About

Mikä on koulutuksen sisältö?

Koulutuksessa käydään läpi rahanpesun ja terrorismin rahoituksen estämisen ajankohtaiset sekä puhuttavat aiheet. Perehdymme käynnissä oleviin sekä tuleviin lakimuutoksiin ja niiden vaikutuksiin PK-yritysten kannalta. 

Rahanpesulaki ja kansainvälinen sääntely on jatkuvan muutospaineen alla. Muutoksia tehdään säännöllisesti ja jo vuosien ajan lakimuutoksia on valmisteltu välittömästi aiempien muutosten perään. Parhaillaan säädösvalmistelussa on kokonaisuus, jonka hyväksymistä on odotettu pidempään. Tuossa kokonaisuudessa luvataan rahanpesulain soveltamisen helpottumista, täsmällistä määritelmää epäilyttävälle liiketoimelle ja pakotelistattuihin tahoihin liittyvää vahvempaa selvitysvelvolllisuutta. 

Koulutuksessa vastataan muun muassa seuraaviin kysymyksiin: Mitä muutoksia on tulossa ja miten ne vaikuttavat ilmoitusvelvollisten yritysten toimintaan? Miten epäilyttävä liiketoimi jatkossa määritellään? Miten pakotelistattujen tahojen ja jäädytettyihin varoihin liittyvä sääntely muuttuu? Mitä muutoksia poliittisesti vaikutusvaltaisten henkilöiden (PEP) tehostamistoimiin on tulossa?

Koulutuksen keskeinen tavoite on auttaa osallistujaa ymmärtämään muutokset ja niiden vaikutukset.

Mitä opit koulutuksesta?

Koulutuksen avulla opit havaitsemaan yrityksesi kannalta merkitykselliset muutokset sekä niiden aikataulun. Käymme läpi keskeiset päivityksen alla olevat osiot ja sen, miten velvollisuudet täytetään. 

Kenelle koulutus sopii?

Koulutus on suunniteltu ilmoitusvelvollisten yritysten johtajille, compliance-henkilöille ja esimiehille riippumatta henkilön tehtävästä ja yrityksen toimialasta.

Kuka toimii kouluttajana?

Kouluttajana toimii Iconicsin Inka Kärkkäinen, jolla on usean vuoden kokemus finanssialalta compliance- ja rahanpesun estämisen asiantuntijatehtävistä. Inka avustaa yrityksiä laaja-alaisesti kaikissa rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisen asioissa, muun muassa riskien tunnistamisessa ja riskiarvion laatimisessa, asiakkaan tuntemiseen liittyvissä prosesseissa ja yritysten sisäisten ohjeistusten rakentamisessa.

Miten koulutus voidaan järjestää ja mitä se maksaa?

Koulutukseen tulee ilmoittautua viimeistään 8.12.2022 kello 16:00 mennessä. Koulutukseen ilmoittautuneet saavat sähköpostitse linkin webinaariin koulutusta edeltävänä päivänä.

Webinaari on maksuton ja siihen kuuluu sähköinen esitysmateriaali.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page