top of page

Fri, 22 Sept

|

Maksuton webinaari

MAKSUTON WEBINAARI: Rahanpesun estämisen ja pakotteiden ajankohtaiset aiheet

Aluehallintovirasto määräsi kesällä 2023 rikemaksuja rahanpesulain noudattamisen laiminlyönneistä ja tälläkin hetkellä sanktioharkinnassa on useampi vuonna 2022 toteutettujen tarkastusten kokonaisuus. Käymme tässä maksuttomassa webinaarissa läpi etenkin aluehallintoviraston päätöksiä sanktioista.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
MAKSUTON WEBINAARI: Rahanpesun estämisen ja pakotteiden ajankohtaiset aiheet
MAKSUTON WEBINAARI: Rahanpesun estämisen ja pakotteiden ajankohtaiset aiheet

Time & Location

22 Sept 2023, 09:00 – 09:40 EEST

Maksuton webinaari

About

Mikä on koulutuksen sisältö?

Koulutuksessa käydään läpi rahanpesun ja terrorismin rahoituksen estämisen ajankohtaiset sekä puhuttavat aiheet. Keskitymme tällä kertaa erityisesti aluehallintoviraston kesällä 2023 määräämiin rikemaksuihin rahanpesulain noudattamisen laiminlyönneistä. Rikemaksuja määrättiin autoliikkeelle ja asianajotoimiston toimitusjohtajalle, lisäksi tällä hetkellä sanktioharkinnassa on muun muassa suuriin taloushallinnon toimijoihin ja valtion omistamaan osakeyhtiöön tapauksia. 

Nyt määrätyt sanktiot ja käynnissä olevat harkinnat kertovat, että ilmoitusvelvollisiin kohdistuva valvonta tehostuu ja näin ollen jokaisen ilmoitusvelvollisen tulee viimeistään nyt varmistaa oma rahanpesulain noudattaminen. Käymme webinaarissa läpi asioita, joihin aluehallintovirasto kiinnitti erityisesti huomiota ja jotka olivat erityisen keskiössä puutteiden osalta. 

Käymme koulutuksessa läpi myös muita rahanpesun estämisen ja pakotteiden ajankohtaisia asioita, kuten viranomaisten tuoreita ohjeita pakotteiden kiertämiseen liittyen. 

Kenelle koulutus sopii?

Koulutus on suunniteltu ilmoitusvelvollisten yritysten johtajille, compliance-henkilöille ja esimiehille riippumatta henkilön tehtävästä ja yrityksen toimialasta.

Kuka toimii kouluttajana?

Kouluttajana toimii Folksin Inka Kärkkäinen, jolla on usean vuoden kokemus finanssialalta compliance- ja rahanpesun estämisen asiantuntijatehtävistä. Inka avustaa yrityksiä laaja-alaisesti kaikissa rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisen asioissa, muun muassa riskien tunnistamisessa ja riskiarvion laatimisessa, asiakkaan tuntemiseen liittyvissä prosesseissa ja yritysten sisäisten ohjeistusten rakentamisessa.

Miten koulutus voidaan järjestää ja mitä se maksaa?

Koulutukseen tulee ilmoittautua viimeistään 21.9.2023 kello 16:00 mennessä. Koulutukseen ilmoittautuneet saavat sähköpostitse linkin webinaariin koulutusta edeltävänä päivänä.

Webinaari on maksuton ja siihen kuuluu sähköinen esitysmateriaali.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page