top of page

pe 30. syysk.

|

Maksuton webinaari

MAKSUTON WEBINAARI: Rahanpesun estäminen - asiakkaan riskiluokittelu

Maksuttomassa webinaarissa käymme tarkemmin läpi asiakkaan tuntemiseen ja riskiarvioon keskeisesti liittyvää asiakkaan riskiluokittelua.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
MAKSUTON WEBINAARI: Rahanpesun estäminen - asiakkaan riskiluokittelu
MAKSUTON WEBINAARI: Rahanpesun estäminen - asiakkaan riskiluokittelu

Paikka & aika

30. syysk. 2022 klo 8.45 – 9.20 UTC+3

Maksuton webinaari

Tietoa tapahtumasta

Mikä on koulutuksen sisältö?

Koulutuksessa käydään muutamalla sanalla läpi rahanpesun ja terrorismin rahoituksen estämisen riskiarvio ja siihen liittyvät vaatimukset. Tämän jälkeen perehdytään itse aiheeseen eli ilmoitusvelvollisen asiakkaiden riskiluokitteluun. Koulutuksessa vastataan muun muassa seuraaviin kysymyksiin: Mitä riskiluokittelu tarkoittaa, miksi se tulisi tehdä ja mitä siinä tulee ottaa huomioon? Minkälaiset asiat indikoivat rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen riskejä? Mitkä tekijät kohottavat riskejä? Mitä eri asiakasryhmien osalta tulee ottaa huomioon? 

Koulutuksen keskeinen tavoite on auttaa osallistujaa ymmärtämään riskiluokitteluun liittyvät vaatimukset ja riskiarvion sekä asiakkaiden tuntemiseen liittyvän luokittelun tärkeys ilmoitusvelvollisen liiketoiminnassa.

Mitä opit koulutuksesta?

Koulutuksen avulla opit havaitsemaan yrityksesi kannalta merkitykselliset velvoitteet sekä käytännön esimerkkien avulla tunnistamaan keskeisiä riskejä, riskiluokittelun metodologiaa ja jäännösriskejä. Käymme läpi matalan, normaalin ja korkean riskin asiakkuuksia ja tarvittavia tehostamistoimia.

Kenelle koulutus sopii?

Koulutus on suunniteltu ilmoitusvelvollisten yritysten johtajille, compliance-henkilöille ja esimiehille riippumatta henkilön tehtävästä ja yrityksen toimialasta.

Kuka toimii kouluttajana?

Kouluttajana toimii Iconicsin Inka Kärkkäinen, jolla on usean vuoden kokemus finanssialalta compliance- ja rahanpesun estämisen asiantuntijatehtävistä. Inka avustaa yrityksiä laaja-alaisesti kaikissa rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisen asioissa, muun muassa riskien tunnistamisessa ja riskiarvion laatimisessa, asiakkaan tuntemiseen liittyvissä prosesseissa ja yritysten sisäisten ohjeistusten rakentamisessa.

Miten koulutus voidaan järjestää ja mitä se maksaa?

Koulutukseen tulee ilmoittautua viimeistään 28.9.2022 kello 21:00 mennessä. Koulutukseen ilmoittautuneet saavat sähköpostitse linkin webinaariin koulutusta edeltävänä päivänä.

Webinaari on maksuton ja siihen kuuluu sähköinen esitysmateriaali.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page