top of page

ti 29. maalisk.

|

Webinaari

MAKSUTON WEBINAARI: RAHANPESUN ESTÄMISEN PERUSTEET

Koulutuksen keskeinen tavoite on auttaa osallistujaa ymmärtämään rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisen sääntely ja siihen liittyvät velvoitteet. Tämän lisäksi käymme läpi pakotteiden roolia ja merkitystä erikokoisille toimijoille sekä toimialoille.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
MAKSUTON WEBINAARI: RAHANPESUN ESTÄMISEN PERUSTEET
MAKSUTON WEBINAARI: RAHANPESUN ESTÄMISEN PERUSTEET

Paikka & aika

29. maalisk. 2022 klo 9.00 – 10.00 UTC+3

Webinaari

Tietoa tapahtumasta

Mikä on koulutuksen sisältö?

Koulutuksessa käydään läpi rahanpesun ja terrorismin rahoituksen estämisen perusteet. Koulutuksessa vastataan muun muassa seuraaviin kysymyksiin: Mitä tarkoittaa ilmoitusvelvollinen ja mitä velvollisuuksia se luo? Mitä vaatimuksia asiakkaan tunteminen asettaa yrityksille? Mikä on riskiarvio ja mitä siinä tulee ottaa huomioon? Minkälaiset asiat indikoivat rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen riskejä? Mikä on epäilyttävä liiketoimi ja miten sellaisesta tehdään ilmoitus?

Koulutuksen keskeinen tavoite on auttaa osallistujaa ymmärtämään rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisen sääntely ja siihen liittyvät velvoitteet. Tämän lisäksi käymme läpi pakotteiden roolia ja merkitystä eri kokoisille toimijoille sekä toimialoille.

Rahanpesulaki on jatkuvan muutospaineen alla, joten siihen liittyvät tuoreimmat lainsäädäntöhankkeet sekä tulevat muutokset otetaan huomioon esityksessä, jotta yrityksessänne osataan ottaa huomioon myös tulevaisuudessa voimaan astuvat vaatimukset.

Mitä opit koulutuksesta?

Koulutuksen avulla opit havaitsemaan yrityksesi kannalta merkitykselliset velvoitteet sekä käytännön esimerkkien avulla tunnistamaan keskeisiä riskejä, epäilyttäviä liiketoimia ja yrityksesi toiminnan kehityskohtia.

Koulutuksen jälkeen ymmärrät asiakkaan tuntemisen ja rahanpesulain perusteet sekä keskeisimmät käsitteet. Esimerkkien ja oikean elämän havaintojen avulla opit soveltamaan lainsäädäntöä oikein ja sitä kautta saat varmuutta jokapäiväiseen työskentelyyn.

Kenelle koulutus sopii?

Koulutus on suunniteltu ilmoitusvelvollisten yritysten johtajille, compliance-henkilöille ja esimiehille riippumatta henkilön tehtävästä ja yrityksen toimialasta.

Kuka toimii kouluttajana?

Kouluttajana toimii Iconicsin Inka Kärkkäinen, jolla on usean vuoden kokemus finanssialalta compliance- ja rahanpesun estämisen asiantuntijatehtävistä. Inka avustaa yrityksiä laaja-alaisesti kaikissa rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisen asioissa, muun muassa riskien tunnistamisessa ja riskiarvion laatimisessa, asiakkaan tuntemiseen liittyvissä prosesseissa ja yritysten sisäisten ohjeistusten rakentamisessa.

Miten koulutus voidaan järjestää ja mitä se maksaa?

Koulutukseen tulee ilmoittautua viimeistään 28.3.2022 kello 10:00 mennessä. Koulutukseen ilmoittautuneet saavat sähköpostitse linkin webinaariin koulutusta edeltävänä päivänä.

Webinaari on kutsutuille maksuton ja siihen kuuluu sähköinen esitysmateriaali.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page