top of page

to 12. lokak.

|

Webinaari

MAKSUTON WEBINAARI - Rahanpesun riskiarvio

Maksuttomassa webinaarissa käymme tarkemmin läpi rahanpesun riskiarviota, siihen liittyvää riskien arviointia ja jäännösriskejä.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
MAKSUTON WEBINAARI - Rahanpesun riskiarvio
MAKSUTON WEBINAARI - Rahanpesun riskiarvio

Paikka & aika

12. lokak. 2023 klo 9.00 – 9.40

Webinaari

Tietoa tapahtumasta

Mikä on koulutuksen sisältö?

Koulutuksessa käydään läpi rahanpesun ja terrorismin rahoituksen estämisen riskiarvio ja siihen liittyvät vaatimukset. Koulutuksessa vastataan muun muassa seuraaviin kysymyksiin: Mikä on riskiarvio ja mitä siinä tulee ottaa huomioon? Minkälaiset asiat indikoivat rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen riskejä? Mitkä tekijät kohottavat riskejä? Mitä eri asiakasryhmien osalta tulee ottaa huomioon? Mitä jäännösriskit tarkoittavat?

Koulutuksen keskeinen tavoite on auttaa osallistujaa ymmärtämään riskiarvioon liittyvät vaatimukset ja ennen kaikkea riskiarvion tärkeys ilmoitusvelvollisen liiketoiminnassa.

Rahanpesulaki on jatkuvan muutospaineen alla, joten siihen liittyvät tuoreimmat lainsäädäntöhankkeet sekä tulevat muutokset otetaan huomioon esityksessä, jotta yrityksessänne osataan ottaa huomioon myös tulevaisuudessa voimaan astuvat vaatimukset.

Mitä opit koulutuksesta?

Koulutuksen avulla opit havaitsemaan yrityksesi kannalta merkitykselliset velvoitteet sekä käytännön esimerkkien avulla tunnistamaan keskeisiä riskejä, riskiarvion metodologiaa, riskiluokittelua ja jäännösriskejä.

Kenelle koulutus sopii?

Koulutus on suunniteltu ilmoitusvelvollisten yritysten johtajille, compliance-henkilöille ja esimiehille riippumatta henkilön tehtävästä ja yrityksen toimialasta.

Kuka toimii kouluttajana?

Kouluttajana toimii Iconicsin Inka Kärkkäinen, jolla on usean vuoden kokemus finanssialalta compliance- ja rahanpesun estämisen asiantuntijatehtävistä. Inka avustaa yrityksiä laaja-alaisesti kaikissa rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisen asioissa, muun muassa riskien tunnistamisessa ja riskiarvion laatimisessa, asiakkaan tuntemiseen liittyvissä prosesseissa ja yritysten sisäisten ohjeistusten rakentamisessa.

Miten koulutus voidaan järjestää ja mitä se maksaa?

Koulutukseen tulee ilmoittautua viimeistään 11.10.2023 kello 16:00 mennessä. Koulutukseen ilmoittautuneet saavat sähköpostitse linkin webinaariin koulutusta edeltävänä päivänä.

Webinaari on maksuton ja siihen kuuluu sähköinen esitysmateriaali.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page