top of page

ti 20. syysk.

|

Webinaari

MAKSUTON WEBINAARI: TYÖLAINSÄÄDÄNNÖN MUUTOKSET

Webinaarissa käydään läpi elokuun 2022 alussa työehtodirektiivin täytäntöönpanon seurauksena voimaan tulleita työsopimus- ja työaikalain muutoksia, jotka tulee ottaa huomioon osa-aikaisten, määräaikaisten ja vaihtelevan työajan sopimusten osalta. Lisäksi käydään läpi perhevapaauudistusta.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
MAKSUTON WEBINAARI: TYÖLAINSÄÄDÄNNÖN MUUTOKSET
MAKSUTON WEBINAARI: TYÖLAINSÄÄDÄNNÖN MUUTOKSET

Paikka & aika

20. syysk. 2022 klo 8.30 – 9.15

Webinaari

Tietoa tapahtumasta

Mikä on webinaarin sisältö?

Webinaarissa käydään lyhyesti ja tiiviisti läpi työsopimuslain ja työaikalain muutoksia, jotka koskevat mm. työnantajan velvollisuutta antaa uudelle työntekijälle kirjallisesti entistä laajemmat tiedot työsuhteen ehdoista ja työnantajan velvollisuutta tarkastella vaihtelevan työajan sopimuksissa sovitun työaikaehdon toteutumista sekä velvollisuutta maksaa työntekijälle korvaus alle 48 tuntia ennen työvuoron alkua peruutetusta työvuorosta että velvollisuutta antaa osa-aikaiselle tai määräaikaiselle työntekijälle tämän pyynnöstä perusteltu vastaus mahdollisuudesta pidentää työaikaa tai työsopimuksen kestoaikaa. Lisäksi webinaarissa käydään läpi perhevapaauudistusta, joka koskee perheitä, joissa lapsen laskettu aika on 4.9.2022 tai sen jälkeen. Webinaarissa vastataan muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

  • Mitä ja milloin työnantajan tulee ottaa huomioon nykyisten ja tulevien vaihtelevan työajan sopimusten suhteen?
  • Millainen selvitys uudelle työntekijälle tulee antaa hänen työsuhteensa ehdoista?
  • Milloin työntekijälle pitää maksaa korvausta peruutetusta työvuorosta? Mikä on tällaisen korvauksen määrä?
  • Milloin osa-aikaiselle tai määräaikaiselle työntekijälle tulee antaa vastaus mahdollisuudesta pidentää työntekijän työaikaa tai työsopimuksen kestoaikaa?
  • Perhevapaauudistus — mikä muuttui ja milloin?

Mitä opit webinaarista?

Webinaarin jälkeen tiedät tarkemmin, mikä muutoksia työlainsäädäntöön tuli elokuussa 2022,  ja miten kyseiset muutokset tulisi ottaa jatkossa huomioon.

Kenelle webinaari sopii?

Webinaari on suunniteltu yritysten johtajille, esimiehille ja HR-asiantuntijoille riippumatta henkilön tehtävästä ja yrityksen toimialasta.

Kuka toimii kouluttajana?

Kouluttajana toimii Iconicsin Toni Haapasalo, jolla on yli yhdeksän vuoden kokemus työsuhteisiin liittyvästä oikeudellista neuvonnasta julkiselta sektorilta, työntekijäliitosta ja kahdesta eri asianajotoimistosta. Toni avustaa työnantajia laaja-alaisesti kaikissa työoikeudellisissa asioissa.

Ilmoittautuminen

Webinaariin tulee ilmoittautua viimeistään maanantaina 19.9.2022 kello 16:een mennessä. Webinaari pidetään Teamsin välityksellä. Erillinen osallistumislinkki toimitetaan webinaariin ilmoittautuneille viimeistään maanantaina 19.9.2022 kello 17:ään mennessä.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page