top of page

to 18. maalisk.

|

Webinaari

Maksuton webinaari: Työnantajan työnjohto-oikeus ja työntekijän työtehtävien muuttaminen

Järjestämme maksuttomia työoikeudellisia webinaareja joka kuukauden toiseksi viimeisenä torstaiaamuna kello 08:30 alkaen. Seuraavassa webinaarissamme 18.3.2021 käsitellään työnantajan työnjohto-oikeuden laajuutta ja työnantajan mahdollisuuksia muuttaa yksipuolisesti työntekijän työtehtäviä.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Maksuton webinaari: Työnantajan työnjohto-oikeus ja työntekijän työtehtävien muuttaminen
Maksuton webinaari: Työnantajan työnjohto-oikeus ja työntekijän työtehtävien muuttaminen

Paikka & aika

18. maalisk. 2021 klo 8.30 – 9.15

Webinaari

Tietoa tapahtumasta

Mikä on webinaarin sisältö?

Webinaarissa käydään lyhyesti ja tiiviisti läpi, mitä tarkoittaa työnantajan työnjohto-oikeus ja siihen perustuen, missä laajuudessa työnantaja voi yksipuolisesti muuttaa työntekijän työtehtäviä. Webinaarissa vastataan muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

  • Mikä tarkoittaa työnantajan työnjohto-oikeus? Mikä on sen kulloinenkin laajuus?
  • Millä edellytyksillä työnantaja voi yksipuolisesti muuttaa työntekijän työtehtäviä?

Mitä opit webinaarista?

Webinaarin jälkeen tiedät, mitä tarkoittaa työnantajan työnjohto-oikeus, mikä on sen kulloinenkin laajuus, mikä sitä rajoittaa. Lisäksi tiedät, missä tilanteissa ja millä edellytyksillä työnantaja voi yksipuolisesti muuttaa työntekijän työtehtäviä.

Kenelle webinaari sopii?

Webinaari on suunniteltu yritysten johtajille, esimiehille ja HR-asiantuntijoille riippumatta henkilön tehtävästä ja yrityksen toimialasta.

Kuka toimii webinaarin luennoitsijana?

Webinaarin luennoitsijana toimii Iconicsin lakimies Toni Haapasalo, jolla on yli seitsemän vuoden kokemus työsuhteisiin liittyvästä oikeudellisesta neuvonannosta julkiselta sektorilta, työntekijäliitosta ja kahdesta liikejuridiikkaan erikoistuneesta asianajotoimistosta. Toni avustaa työnantajia laaja-alaisesti kaikissa työoikeudellisissa asioissa.

Miten voit osallistua webinaariin?

Webinaari järjestetään Teamsin välityksellä. Webinaariin tulee ilmoittautua viimeistään 17.3.2021 kello 16:00 mennessä. Webinaariin ilmoittautuneet saavat sähköpostitse linkin webinaariin viimeistään 17.3.2021 kello 17:00

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page