top of page

Aika sopimuksen mukaan

|

Paikka sopimuksen mukaan

TYÖSUHTEEN PÄÄTTÄMINEN TYÖNTEKIJÄN SAIRAUDEN PERUSTEELLA

Opit, millä edellytyksillä työnantaja voi työsopimuslain mukaisesti irtisanoa työntekijänsä työsuhteen tämän työkyvyn olennaisen ja pysyvän heikentymisen seurauksena. Opit, mitä selvitystoimia työnantajalta yleensä edellytetään ennen kuin työntekijän työsuhde voidaan päättää sairauden perusteella.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
TYÖSUHTEEN PÄÄTTÄMINEN TYÖNTEKIJÄN SAIRAUDEN PERUSTEELLA
TYÖSUHTEEN PÄÄTTÄMINEN TYÖNTEKIJÄN SAIRAUDEN PERUSTEELLA

Paikka & aika

Aika sopimuksen mukaan

Paikka sopimuksen mukaan

Tietoa tapahtumasta

Mikä on koulutuksen sisältö?

Koulutuksessa käydään perusteellisesti läpi ne tilanteet, joissa työnantaja voi työsopimuslain mukaan päättää työntekijänsä työsuhteen tämän sairauden perusteella. Koulutuksen aikana käydään laajasti läpi työtuomioistuimen ja korkeimman oikeuden ratkaisuja, jotka liittyvät työntekijän työsuhteen päättämiseen työkyvyn olennaisen ja pysyvän heikentymisen seurauksena.

Koulutuksessa vastataan muun muassa seuraaviin kysymyksiin: 

  • Millä edellytyksillä työntekijän työsuhde voidaan päättää koeajalla tämän sairaudesta johtuen?
  • Tuleeko työsuhde irtisanoa vai purkaa pitkittyneen sairauden perusteella?
  • Mikä merkitys on työnantajan tietoisuudella työntekijän sairaudesta?
  • Mikä on riittävä pysyvä sairaus?
  • Miten ja missä laajuudessa työntekijän työkyky tulee selvittää ennen irtisanomista?
  • Miten työnantajan uudelleensijoittamisvelvoite tulee huomioida sairaustapauksissa?

Mitä opit koulutuksesta?

Koulutuksen jälkeen tiedät, millä edellytyksillä työnantaja voi työsopimuslain mukaisesti irtisanoa työntekijänsä työsuhteen tämän työkyvyn olennaisen ja pysyvän heikentymisen seurauksena. Opit sen, mitä selvitystoimia työnantajan yleensä edellytetään tekevän ennen kuin työntekijän työsuhde voidaan päättää työsopimuslain mukaisesti tämän sairauden perusteella.

Kenelle koulutus sopii?

Koulutus on suunniteltu yritysten johtajille, esimiehille ja HR-asiantuntijoille riippumatta henkilön tehtävästä ja yrityksen toimialasta.

Miten koulutus voidaan järjestää ja mitä se maksaa?

Voitte tilata koulutuksen järjestettäväksi yrityksenne toimipaikassa. Koulutus voidaan järjestää myös etäyhteydellä Teams-kokouksena tai Folksin järjestämässä tilassa. 

Koulutuksen hinnasta sovitaan tapauskohtaisesti kunkin asiakkaan kanssa ottaen huomioon muun muassa koulutuksen laajuus ja kesto sekä koulutukseen osallistujien määrä. Esimerkiksi kolmen tunnin koulutus pääkaupunkiseudulla ilman rajoituksia osallistujamäärään on 1.300 euroa (+ alv 24 %). Koulutuksen hintaan sisältyy osallistujille jaettava sähköinen materiaali.  

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page