top of page

Avustimme Boreo Oyj:tä sen hankkiessa kolmen yhtiön osakekannat

Meillä oli ilo avustaa Boreo Oyj:tä sen hankkiessa kolmen yhtiön osakekannat. Boreo Oyj on tänään 1.3.2022 allekirjoittanut osakekauppakirjat, joilla se hankki lämpökameroita maahantuovan ja jälleenmyyvän Infradex Oy:n koko osakekannan sekä maantien tavarakuljetuspalveluita tarjoavan Vesterbacka Transport Oy:n koko osakekannan. Boreo Oyj on toteuttanut suunnatun osakeannin Vesterbacka Transport Oy:n myyjälle.


Infradex Oy tulee täydentämään Boreo-konsernin Elektronikka-liiketoiminta-aluetta. Indradex Oy on Suomen johtava lämpökameroiden maahantuoja, huoltoliike sekä lämpökuvauksen kouluttaja, joka työllistää neljä henkilöä. Yhtiön toiminnot sijaitsevat Vantaalla.


Vesterbacka Transport Oy tukee Boreo-konserniin kuuluvan Etelä-Suomen Kuriiripalvelu Oy:n asemaa erikoistuneiden kuljetuspalveluiden tarjoajana. Vesterbacka Transport Oy työllistää kaksi henkilöä ja sen toiminnot sijaitsevat Tuusulassa.


Edellä kuvattujen add on -ostojen lisäksi Boreo Oyj on saanut päätökseen 27.1.2022 tiedottamansa Pronius Oy:n koko osakekannan oston. Kaupan täytäntöönpanon yhteydessä Boreo Oyj on toteuttanut suunnatun osakeannin myyjälle.


Avustimme Boreo Oyj:tä sen hankkiessa kolmen yhtiön osakekannat. Edellä kuvattujen add on -ostojen lisäksi Boreo Oyj on saanut päätökseen 27.1.2022 tiedottamansa Pronius Oy:n koko osakekannan oston. Kaupan täytäntöönpanon yhteydessä Boreo Oyj on toteuttanut suunnatun osakeannin myyjälle.Comments


bottom of page