top of page

Folkbeliever: HUONE

Hektisessä startup-elämässä luotettu lakikumppani tuo mielenrauhaa


HUONE on edelläkävijä yritysten kokouksiin ja tapahtumiin suunniteltujen luovien tilojen rakentamisessa ja kehittämisessä. HUONEen filosofiana on tehdä kokouksista helpompia, nautinnollisempia ja vaikuttavampia. Tällä hetkellä HUONE toimii Suomessa, Tanskassa ja Singaporessa.


HUONEen perustaja ja toimitusjohtaja Evon Blomstedt kertoo:

"Kansainvälisen startup-yrityksen pyörittäminen pandemian ja muiden yllättävien kriisien läpi on osoittautunut luovan paljon juridisia haasteita niiden positiivisempien haasteiden lisäksi, jotka liittyvät jatkuvaan kasvun ja paremman asiakaskokemuksen tavoitteluun. On ollut elintärkeää saada helposti tavoitettava ja monipuolinen Folks-tiimi ulkoistetuksi lakiosastoksemme tukemaan ja ohjaamaan meitä läpi niin hyvien kuin huonojenkin aikojen."

Folks avustaa HUONEtta mm. yleisissä sopimusoikeudellisissa, rahoitus-, yritys-, työsuhde- ja IPR-asioissa. HUONE on loistava esimerkki asiakkaasta, joka on valinnut ulkoistetun lakiosastopalvelumme saavuttaakseen kiinteän ja ennakoitavan juridisen budjetin sekä pääsyn kaikkiin lakiasiantuntijoihimme hyvin matalalla kynnyksellä.


Blomstedt jatkaa:


"Folks on osoittanut minulle, että pienetkin lakitoimistot osaavat ajatella isosti ja hoitaa käytännössä kaikki tärkeät juridiset asiat, joita olemme kasvuyrityksenä kohdanneet."
Huone International Oy_logo

Evon Blomstedt on karaistunut yrittäjä. Hän on kotoisin Malesiasta ja asunut Suomessa vuodesta 2005.

Evon Blomstedt
Evon Blomstedt, HUONE International Oy:n toimitusjohtaja

Vuonna 2012 hän perusti HUONE-konseptin, joka on voittanut lukuisia palkintoja, mm. Evento palkitsi HUONEen Suomen parhaana tapahtumapaikkana kahdesti (vuosina 2014 ja 2016 alle 100 henkilöä).


HUONE International Oy kasvaa kovaa vauhtia ja HUONEita on jo neljä eri puolilla maailmaa. Yhtiö on päättänyt avata HUONEen jokaiseen merkittävään kokous- ja konferenssikaupunkiin ympäri maailmaa.

Comments


bottom of page