top of page
Writer's pictureAnna Paimela

Anna Paimela IAB Finlandin hallitukseen

Folksin osakas Anna Paimela valittiin IAB Finlandin hallitukseen tulevalle kaksivuotiskaudelle. Anna on ollut IAB Finlandin toiminnassa mukana jo 11 vuotta, joista 5 vuotta tietosuojatyöryhmän puheenjohtajana.



Hienoa päästä mukaan IAB Finlandin hallitukseen erityisesti aikana, jolloin tietosuojasääntely ja digimarkkinointi on suuressa murroksessa. Tuleva sähköisen viestinnän tietosuoja-asetus ja kolmannen osapuolen evästeiden kuolema vaativat ymmärrystä niin juridiikasta, liiketoiminnan tarpeista kuin teknologisista mahdollisuuksista. Uskon, että voin kokemukseni avulla luoda ymmärrystä ja yhteistä kieltä eri toimijoiden välille sekä vaikuttaa siihen, että digimarkkinointia tehdään käyttäjiä palvellen ja vastuullisesti”, Anna kertoo.


"Uuden hallituksen kokoonpanossa yhdistyy mainiosti myynti- osto- suunnittelu- ja teknologiaosaaminen juridiikkaa unohtamatta sekä innostus ja halu kehittää koko toimialaa. Odotamme innolla uuden hallituskauden alkua!" kommentoi IAB Finlandin hallituksen nykyinen puheenjohtaja Petri Kokkonen.



Lisätiedot: Anna Paimela, anna.paimela@legalfolks.fi, +358 40 1648626.

bottom of page