top of page

Folkbeliever: MySpeaker

Kestävä kasvu ennätysvauhdissa edellyttää luotettavaa juridista kumppania

MySpeaker Oy on vuonna 2018 perustettu Euroopan nopeimmin kasvava puhetoimisto. MySpeaker tarjoaa parhaat puhujat ja kouluttajat yritysten tapahtumiin ja kokonaisvaltaiseen osaamisen kehittämiseen. Ammattipuhujien lisäksi MySpeaker tarjoaa asiakkailleen omaa puhetaitojen kehittämiseen tarkoitettua tekoälyteknologiaa, MySpeaker Rhetorichia. Yhtiö toimii nykyisin Suomen ohella Ruotsin ja Ranskan paikallisilla markkinoilla, sekä kansainvälisesti tarjoten maailmanluokan puhujia asiakkailleen globaalisti. MySpeakerin toimitusjohtaja Johan Sjöstrand kertoo:

"Nopeaan kasvuun voi liittyä paljon kipukohtia, jos yhtiöllä ei ole riittävää juridista tukea. Olemme olleet erityisen tyytyväisiä siihen, että meillä on apunamme Folksin asiantunteva tiimi."

Folkbeliever: MySpeaker
Johan Sjöstrand, MySpeaker Oy:n toimitusjohtaja

Folks avustaa MySpeakeriä mm. kasvua tukevissa rahoitushankkeissa, yhtiön omistuspohjaan ja liiketoimintaan liittyvissä muutoksissa, tuote- ja palvelukehitykseen liittyvissä sopimusasioissa sekä työ- ja immateriaalioikeuksiin liittyvissä kysymyksissä.

Joustavia lakipalveluita


Sjöstrand kuvailee:

”Kasvuyhtiö tarvitsee juridiselta kumppaniltaan joustavuutta ja nopeaa reagointikykyä – ja sitä olemme Folksilta saaneet. Meidän on helppo keskittyä omaan liiketoimintaamme, kun mahdolliset ongelmat on ratkottu etukäteen

Folksin keskeisiä palvelulupauksia ovat huippuluokan tavoitettavuus, olennaiseen keskittyminen, mielenrauhan luominen ja miellyttävä yhteistyö. Asiakkaan edun aito huomioiminen ei tarkoita ainoastaan ammattitaitoista juridista argumentointia ja aikatauluissa pysymistä. Asiakkaan etu edellyttää toimimista luotettuna kumppanina, joka ymmärtää asiakkaansa liiketoimintaa ja toimintaympäristön erityispiirteitä. Osaava juristi kykenee hahmottamaan kokonaisuuksia, mitoittamaan ratkaisunsa oikein ja kysymään kysymyksiä, joita asiakas ei ole edes ymmärtänyt kysyä. Sjöstrand kuvailee:

”Folksilta saamme aina selkokielisiä ratkaisuja, jotka todella vastaavat tarvettamme. Tiimiläisillä on myös kyky nähdä kulman taakse ja hakea innovatiivisia ratkaisuja hankaliinkin kysymyksiin.”
MySpeaker Oy_logo

MySpeaker on vuonna 2018 perustettu Euroopan nopeimmin kasvava puhetoimisto. MySpeaker edustaa maailmanlaajuisesti eri alojen kovimpia asiantuntijoita, visionäärejä sekä motivoivia ammattipuhujia. Ammattipuhujien lisäksi MySpeaker tarjoaa asiakkailleen omaa puhetaitojen kehittämiseen tarkoitettua tekoälyteknologiaa, MySpeaker Rhetorichia


Comments


bottom of page