top of page

Juuri sopivan kokoisia liikejuridiikan palveluita

Update: Artikkelin julkaisun jälkeen olemme uudistuneet jälleen toukokuussa 2023. Jatkossa olemme Folks. Kerromme vuoden 2023 uudistuksesta tarkemmin tässä artikkelissa.


Konsultoimme, neuvomme, sparraamme, koulutamme ja tuemme yritysasiakkaitamme niiden liiketoimintaan liittyvissä juridisissa haasteissa. Asiakkaamme edustavat hyvin erilaisia toimialoja, kokoluokkia, omistuspohjia ja yrityskulttuureita. Yhteistä kaikille asiakkaillemme on, että juridiikka ei ole niiden ydinliiketoimintaa, mutta se tulisi valjastaa tukemaan ydinliiketoimintaa mahdollisimman mutkattomasti ja tehokkaasti. Uskommekin, että tämän tavoitteen saavuttamiseksi kaikesta - myös hankalista juridisista kokonaisuuksista - pitäisi tehdä niin yksinkertaista kuin mahdollista, mutta ei yhtään yksinkertaisempaa. Kun on varaa yksinkertaistaa, niin sen teemme.
Omassa toiminnassamme yksinkertaistaminen tarkoittaa muun ohella matalaa organisaatiorakennetta, jossa kaikki saavat ja ottavat vastuuta asiakkuuksien hoitamisesta, toiminnan kehittämisestä ja työyhteisön hyvinvoinnista. Olemme yksinkertaistaneet myös yritysilmettämme ja jatkossa nimemmekin on simppelisti Iconics.


Asiakastyössä yksinkertaistaminen ei tarkoita olennaisesta tinkimistä tai tärkeissä asioissa oikomista – se tarkoittaa meille päinvastoin olennaisen ymmärtämistä ja tärkeisiin asioihin keskittymistä. Emme kirjoita asiakkaillemme latinaa viliseviä ja oikeustapauksia referoivia monisivuisia muistioita, vaan annamme heille useiden vuosien kokemukseen perustuvia selväsanaisia neuvoja. Tarkoituksemme on auttaa asiakasta tekemään liiketoimintapäätöksensä ilman, että hänen täytyy olla juridiikan asiantuntija.


Yksinkertaistamisen lisäksi uskomme asiakkaidemme liiketoiminnan ja riskinsietokyvyn ymmärtämiseen. Kokemuksemme ja asiakkailtamme saadun palautteen myötä tiedämme, että asiakkaat toivovat ”sopivia ratkaisuja”. Jos asiakkaalla on rajallinen budjetti lakiasioiden hoitamiseen, sitä ei kannata tuhlata epäolennaisten skenaarioiden syväanalyyseihin tai pilkun paikkojen pohtimiseen. Keskitymme sen sijaan ymmärtämään asiakkaan ydinliiketoimintaa ja sen kannalta merkityksellisempiä mahdollisuuksia ja riskejä.  


Koemme olevamme toimistona juuri sopivankokoinen. Tämä tarkoittaa meille sitä, että pystymme tehokkaalla, fokusoituneella tiimillä palvelemaan niin start-up-yrityksiä kuin pörssiyhtiöitä. Matalalla hierarkialla, vastuunotolla ja välittömällä tiedonkululla vältämme tuplatyötä (ja tuplalaskutusta!) ja voimme hoitaa suuremmatkin projektit maaliin kustannustehokkaasti ja ratkaisuhakuisesti.Anna Paimela

Osakas

+358 40 164 8626Comments


bottom of page