top of page

Jenni Kairinen vastaamaan Folksin työoikeuspraktiikasta

Folks kasvaa, kun Jenni Kairinen liittyy tiimiin 1.1.2024.


Folksin toimitusjohtaja Antti kertoo tämänkertaisesta rekrytointiprosessistamme seuraavaa:

”Etsimme vahvaa työoikeusosaajaa, joka nauttii siitä, että voi antaa neuvoja asiakkaan kaupalliset ja työnantajamielikuvalliset tarpeet huomioiden. Lisäksi toivoimme uudelta tiimiläiseltämme uteliaisuutta oppia uutta sekä kyvykkyyttä työskennellä laajasti liikejuridiikan parissa, sillä uskomme, että kiinnostus liiketoimintaan ja juridinen yleissivistys auttavat hahmottamaan olennaisuuksia informaatiotulvan keskeltä. Jenni vakuutti meidät paitsi syvällisellä työoikeusosaamisellaan, myös kokemuksellaan kasvavan yrityksen lakiasiainjohtajan ja henkilöstöjohtajan tehtävistä. Tällainen tausta osuu täydellisesti Folksin toimintamalliin luodessaan laaja-alaista osaamista ja vastuunottokykyä sekä ymmärryksen pykälien takana vaikuttavista HR-näkökohdista. Uskon, että asiakkaidemme HR- ja muu johto saa Jennistä ainutlaatuisen kumppanin.”

 

Jennillä on vahva tausta sekä HR-juridiikasta että operatiivisesta HR-toiminnasta niin konsulttina kuin inhouse-roolissa. Ennen Folksia hän työskenteli HR- ja lakiasiainjohtajana nopeasti kasvavalla terveyspalvelualan toimijalla, jossa hänen vastuullaan oli henkilöstösuunnittelun ja -johtamisen lisäksi myös konsernin lakiasiat. Jenni opiskelee kansainvälisen coachingyhdistyksen (ICF) akkreditoimassa Certified Growth Coach -koulutuksessa, jonka myötä palveluvalikoimaamme on tulossa muun muassa coaching-palvelut yrityksille. Nämä ovat erinomainen tuki yritysten johdolle erilaisissa muutostilanteissa ja henkilöstön kehittämisessä.   

 

Jenni kuvailee tunnelmiaan seuraavasti:  

Jenni Kairinen
”Odotan innolla tulevia projekteja, yhteistyötä ja kohtaamisia. Folks tarjoaa upean mahdollisuuden yhdistää osaamiseni juridiikasta ja henkilöstöjohtamisesta ja päästä jakamaan osaamista asiakkaille eri toimialoille ja kasvukaaren eri vaiheissa oleviin organisaatioihin. Arvostan suuresti Folksin tapaa tehdä työtä niin asiakkaiden kanssa kuin tiiminkin kesken. Folksin hyvä yhteishenki huokuu myös ulos päin, ja on ilo päästä tiimiin mukaan!” 


Comments


bottom of page