top of page

Folks kasvaa, kun Satu Edberg liittyi tiimiin 2.5.2024

Satu aloitti HR- ja toimistopäällikkönä Legal Folksissa toukokuussa 2024. Ennen tähän rooliin siirtymistään Satu työskenteli HR-tehtävissä ja tietosuojavastaavana yksityisellä terveydenhuoltoalalla, jossa hän toimi yli kymmenen vuotta erilaisissa hallinnollisissa tehtävissä ja rooleissa. Hänen vastuualueisiinsa ovat kuuluneet työsopimusneuvonta, henkilöstöbrändin kehitys, henkilöstötapahtumien organisointi sekä koulutusten ja työkykyjohtamisen koordinointi.

Lisäksi Satun erityisosaamista ovat olleet asiakaskokemuksen kehittäminen, laadunvalvonta ja tietosuojakäytäntöjen kehittäminen.


Folksilla Satu vastaa yhtiön sisäisestä HR:stä, asiakashankinnasta ja -hallinnasta sekä muusta hallinnosta. Hän avustaa myös myyntiin ja markkinointiin liittyvissä tehtävissä ja osallistuu aktiivisesti yhtiön tuottamien, erityisesti HR-juridisten palveluiden konseptointiin, kehittämiseen ja tuottamiseen asiakkaille asiantuntijaroolissa.


Folksin toimitusjohtaja Antti kertoo Sadun roolista seuraavaa:

”Toimintamme kasvaessa koimme ajankohtaiseksi palkata tiimiimme ensimmäisen ei-juristin. Emme kuitenkaan hakeneet perinteistä assistenttiresurssia, vaan mahdollisimman monipuolisesti sekä toimintaamme tukevaa että kehittävää asiantuntijaa. Sadun laaja-alainen kokemus ja proaktiivinen ote sekä tuttuihin että uusiin haasteisiin tarttumisessa ovat tehneet vaikutuksen. Sadusta asiakkaamme saavat myös kokeneen HR-asiantuntijan esim. sijaisuuksiin tai jatkuvamman HR-tuen tarpeeseen. Tästä mahdollisuudesta laajentaa palvelutarjontaamme liikejuridiikan ulkopuolelle olen erityisen innoissani.”

Satu kuvailee tunnelmiaan seuraavasti:

”Olen innoissani aloittamassa Folks-tiimissä, jossa arvostetaan selkeää ja suoraviivaista toimintaa. Folksin asiakaskeskeisyys ja kyky tarjota joustavaa tukea vastaavat täydellisesti omaa työskentelyfilosofiaani: ”We’ve got your back”. Täällä minulla on mahdollisuus hyödyntää laajaa kokemustani henkilöstöhallinnosta, asiakkuuksien hoidosta ja tietosuojasta sekä oppia uutta. En malta odottaa, että pääsen kehittämään tiimin sisäisiä käytäntöjä, ottamaan vastuuta HR-toiminnoista, asiakashankinnasta ja hallinnosta sekä myynti- ja markkinointitehtävistä.”

Satu E


Comments


bottom of page