top of page

Susanna Kesseli ja Tiina Nieminen Folksin tiimiin

Folksin tiimi kasvoi kahdella osaajalla, kun Susanna Kesseli ja Tiina Nieminen aloittivat Folksissa keväällä 2023.


Susanna työskenteli ennen Folksille siirtymistä globaalissa IT-alan yrityksessä painotuksenaan IT-alan sopimusoikeus. Hänellä on myös työkokemusta liikejuridiikkaan ja EU-oikeuteen erikoistuneesta asianajotoimistosta. Oikeustieteen lisäksi hän on opiskellut kauppatieteitä.


Tiina työskenteli ennen Folksille siirtymistä insolvenssioikeuteen erikoistuneessa asianajotoimistossa, jossa hän osallistui konkurssi- ja kuolinpesien pesänselvityksiin sekä yrityssaneerausmenettelyihin.


Vaikka työpäiviä ei ole vielä kovin montaa takana, Suski ja Tiina ovat jo saaneet tuntumaa Folksin työyhteisöön. Suski kuvailee omia ajatuksiaan seuraavasti:

"Nykyisessä työssäni minua motivoivat monipuoliset toimeksiannot sekä mahdollisuus oppia jatkuvasti uutta. Arvostan myös Folksin avointa ja kannustavaa työyhteisöä, jossa kaikki puhaltavat aidosti yhteen hiileen."

Tiina jatkaa:

"Meillä Folksilla on superhyvä työyhteisö: kevyt ja humoristinen ilmapiiri (sekä satunnaisesti vierailevat suloiset toimistokoirat) auttavat palautumaan työstä jo työpäivän aikana. Täällä on myös loistavat mahdollisuudet kehittyä ammatillisesti itseäni kiinnostavan praktiikan parissa, mikä tekee työstä palkitsevaa."

Tutustu tarkemmin Tiinaan ja Suskiin.


Tervetuloa folkkareiksi Suski ja Tiina!


Comments


bottom of page